Priser og ydelser

Fuldt forløb:

En halv times uforpligtende samtale. (Denne er gratis og benyttes til, at vi begge kan mærke efter om der er kemi. Samtalen kan foregå hos dig, hos mig eller et andet sted).

  • 1,5 times besøg i dit hjem med forberedende samtale samt behandling med akupressur og rebozo massage.
  • 1,5 times besøg i dit hjem med forberedende samtale samt behandling med akupressur og rebozo massage.
  • 1,5 times besøg i dit hjem med forberedende samtale samt behandling med akupressur og rebozo massage. Din partner eller andre, der skal være med ved din fødsel, må meget gerne være med under samtalen.
  • Jeg rykker ud til din fødsel og går først igen når din baby ligger trygt i dine arme.
  • 1 times besøg i dit hjem nogle få døgn efter fødslen. Ved dette besøg snakker vi fødslen igennem og jeg vil hjælpe med at komme godt fra start med amning.

Lille forløb:

Et kortere forløb, f.eks. til familier jeg har født med flere gange, gravide jeg kommer i kontakt med sent i graviditeten eller andet.

En halv times uforpligtende samtale. (Denne er gratis og benyttes til, at vi begge kan mærke efter om der er kemi. Samtalen kan foregå hos dig, hos mig eller et andet sted)

  • 1,5 times besøg i dit hjem med forberedende samtale samt behandling med akupressur og rebozo massage.
  • 1,5 times besøg i dit hjem med forberedende samtale samt behandling med akupressur og rebozo massage. Din partner eller andre, der skal være med ved din fødsel, må meget gerne være med under samtalen.
  • Jeg rykker ud til dig når du går i fødsel og går først når din baby ligger trygt i dine arme.
  • 1 times besøg i dit hjem nogle få døgn efter fødslen. Ved dette besøg snakker vi fødslen igennem og jeg vil hjælpe med at komme godt fra start med amning.

Fødselsforberedende samtale – 1:1 eller med partner:

2 timers fødselsforberedende samtale i dit hjem.

Samtalen tager udgangspunkt i dit/jeres tanker og følelser omkring den forestående fødsel. Jeg vil fortælle uddybende om fødslens faser, hvordan en fødsel kan være en nydelsesfuld, tryg og stærk oplevelse for dig og din partner. Jeg vil give en række gode råd til naturlig smertelindring som både du og din partner kan gøre brug af under fødslen – herunder vejrtrækningsøvelser, rebozo massage, akupressur mm.

Forberedende samtale om amning

2 times varighed i dit hjem

Den gode start på amningen er ofte vejen mod et ukompliceret ammeforløb, i al den tid du selv måtte ønske det. Mange glemmer at forberede sig på amning, fordi fødslen er så altoverskyggende en livsbegivenhed, at vores fokus helt naturligt vil cirkulere omkring denne gennem hele graviditeten. Den første amning finder dog i langt de fleste tilfælde, sted, indenfor de første par time efter du har født dit barn. Jeg har erfaret, at man med nogle helt enkle teknikker og viden kan komme uden om de problematikker og gener som nogle kvinder oplever. Efter denne samtale vil du være klædt rigtig godt på til at få en veletableret og rolig start på en dejlig tid med amning. Samtalen vil tage form alt efter om du har tidligere erfaring med amning, eller skal amme dit første barn.

Rebozo massage og akupressur til gravide

75 minutter i dit eget hjem

Rebozo betyder på mexicansk tørklæde og er en massageform, der har været anvendt til gravide og fødende i Mexico i årtier. I dag er rebozo et værktøj som bliver anvendt på fødegangene i hele Danmark, det er nemlig bevist effektivt hvis babyens hoved står lidt skævt eller mangler hjælp til at rotere ordentligt ned i bækkenet.

Under din graviditet kan massagen virke lindrende mod graviditetsgener og løsne den dybere muskulatur i dit bækken og omkring livmoderen. Massagen er utrolig blid og du vil føle dig tilpas og afspændt efterfølgende. Fra uge 37+0 – 42+0 vil massagen hjælpe med at modne din krop til fødslen og desuden hjælpe din baby til at trænge dybere ned.

Akupressur under din graviditet er en dejlig skånsom måde at afhjælpe ubehag og uro i kroppen. Ved at trykke på forskellige aktive punkter på din krop, vil du opleve at du bliver mere afspændt og lindret eller helt komme af med irritation og smerte.

Kombinationen af rebozo massage og akupressur er yderst nydelsesfuld og forkælelse for en belastet gravid krop.

Efterfødsels samtale

2 timers varighed, jeg kommer ud til dig i dit eget hjem

En fødsel er, helt uden sammenligning, det største vi som mennesker gennemlever. Det forandre os og mange vil opleve, at de aldrig helt bliver den samme som de var før de fødte deres første barn. Lige gyldig hvordan ens fødselsoplevelse har været, så er den skælvsættende og forandrende. 

Alene det at bære sit barn i ni måneder, åbne sig fysisk og følelsesmæssigt, føde med alt hvad det indebære og lukke sin fysiske krop og hele igen, er i sandheden en voldsom transformation. Nogle oplever store traumer, der kræver behandling og efterarbejde. Under alle omstændigheder er det dog gavnende og giver styrke til en selv, at få snakket ens fødselsforløb igennem. Midt i det store følelsesland man vælter rundt i, i tiden efter fødslen, kan det være svært at få snakket ud med sine nærmeste. Ikke desto mindre kan det være forløsende, at få vendt det hele med nogen. Jeg vil benytte mig af min teoretiske viden om fødsler til at hjælpe dig med at forstå dit fødselsforløb. Derudover vil jeg hjælpe dig med at finde ro og styrke dig i dine følelser omkring forløbet.

LÅN/LEJE AF FØDEKAR

Vælger du et af de ovenstående forløb med mig som din fødselshjælper, kan du gratis låne et fødekar med alt udstyr af mig til brug under din fødsel.

Leje af karet med alt udstyr:

Karet skal hentes og returneres på min adresse i Vanløse efter aftale.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker vil jeg meget gerne drøfte dem med dig og sammen tilrettelægge et fødselshjælperforløb der matcher dit og din families behov.